CAR WRAPPING

Een groot voordeel van carwrappen is dat de originele laklaag van uw auto meteen beschermd wordt tegen diverse invloeden van buitenaf.

Wat is carwrapping?

Carwrapping is in feite het inpakken van een auto met een hoogwaardig gegoten vinyl folie. De folie die wij gebruiken is vervormbaar door warmte om zo uw auto volledig te voorzien van een nieuwe look.

De folies die gebruikt worden binnen ons bedrijf zijn leverbaar in een breed assortiment kleuren. Onze voorkeur merken die wij gebruiken zijn: Avery, 3M en Oracal.  Dit kunnen de standaard kleuren zijn maar ook exclusieve kleuren, denk hierbij ook aan matte en zijdeglans kleuren. De door ons gekozen folies waarmee wij werken zijn van zeer goede kwaliteit.

Een groot voordeel van carwrappen is dat de originele laklaag van uw auto meteen beschermd wordt tegen diverse invloeden van buitenaf. Wanneer u gekozen heeft voor een carwrap betekend dit dat het onderhoudt niet veel verschilt met het onderhoudt van een auto met een originele lak. De auto kan gewoon door een wasstraat of met de hand gewassen worden. Denk er hierbij wel aan dat u minstens 1,5 meter met de hogedrukspuit op afstand blijft van het voertuig. Was uw auto minstens 1 maal per twee weken om de kwaliteit te behouden. Vogelpoep en andere bijtende vlekken meteen verwijderen. De folie is ten alle tijden weer te verwijderen zonder lijmresten.

Voorwaarden Carwrappen
  • Voertuig dient gewassen en vetvrij aangeleverd te worden
  • Voertuig dient een dag van te voren aangeleverd te worden( dit ivm het acclimatiseren en eventueel opdrogen van het voertuig na regen)
  • Ongespoten delen kunnen niet beplakt worden
  • Op overgespoten auto’s of delen kan geen garantie worden gegeven
  • Op auto’s met lakschade kan geen garantie worden gegeven voor het verwijderen van de folie
  • Recover werkt uitsluitend met eigen materiaal, aangeleverde folie wordt niet verwerkt
  • Extra schoonmaakkosten zullen in rekening worden gebracht

A new look

Andere look en bescherming

Laat uw auto volledig wrappen voor een andere look en bescherming, denk hierbij aan: Matte finish, Satin finish, High gloss finish, Specialties, Colour matches of Full colour prints.