Carwrapping

Carwrapping is het inpakken van een auto met een hoogwaardig gegoten vinyl folie. De folie die wij gebruiken is vervormbaar door warmte om zo uw auto volledig te voorzien van een nieuwe look.
De folies die gebruikt worden binnen ons bedrijf zijn leverbaar in een breed assortiment kleuren. Onze voorkeur merken die wij gebruiken zijn: Avery en 3M. Dit kunnen de standaard kleuren zijn maar ook exclusieve kleuren, denk hierbij ook aan matte en zijdeglans kleuren. De door ons gekozen folies waarmee wij werken zijn van zeer goede kwaliteit. Een groot voordeel van carwrappen is dat de originele laklaag van uw auto meteen beschermd wordt tegen diverse invloeden van buitenaf.
Wanneer u gekozen heeft voor een carwrap betekend dit dat het onderhoudt niet veel verschilt met het onderhoudt van een auto met een originele lak. De auto kan gewoon door een wasstraat of met de hand gewassen worden. Denk er hierbij wel aan dat u minstens 1,5 meter met de hogedrukspuit op afstand blijft van het voertuig. Was uw auto minstens 1 maal per twee weken om de kwaliteit te behouden. Vogelpoep en andere bijtende vlekken meteen verwijderen.
De folie is ten alle tijden weer te verwijderen zonder lijmresten.

Onze carwrap ruimte in Apeldoorn is professioneel ingericht zodat we uw auto vakkundig kunnen voorzien van de door u gekozen wrap!

Een carwrap geeft uw auto in een relatief korte tijd een compleet andere look!