XPEL PAINT PROTECT

Bescherm de unieke lak van uw auto/investering met XPEL Ultimate plus. XPEL Paint Protection Film (PPF) is een volledig 100% transparant beschermende folie.

XPEL is een Amerikaans bedrijf en marktleider in de PPF (lakbeschermingsfolie) en is volledig toegewijd aan het produceren van deze folie voor de beste kwaliteit op de markt. XPEL Paint Protection Film (PPF) is een volledig 100% transparant beschermende folie met de volgende eigenschappen: beschermend, Self-Healing en onzichtbaar.

XPEL staat garant voor het beschermen van uw kostbare bezit. Dit door middel van een product wat het beste is in zijn klasse op het gebied van duurzaamheid, prestatie, uitstraling, en de overall kwaliteit. Maar daar stopt het merk niet! XPEL zorgt er persoonlijk voor dat uitsluitend de allerbeste bedrijven mogen werken met hun producten na het doorlopen van de door hun aangeboden factory trainingen. Daarbij wordt streng gelet op de kwaliteitseisen m.b.t. werkruimte, werkinzicht en applicatie vaardigheden.

Opties voor het aanbrengen van XPEL Paint Protection film (In overleg kunnen er ook aparte delen worden voorzien van XPEL Paint Protection film).

Voorkant - Gedeeltelijk

Voorkant - Geheel

Hele auto

BESCHERMING

Wij en xpel staan hier garant voor!

XPEL ULTIMATE PLUS

Deze geavanceerde lakbeschermingsfolie zorgt ervoor dat steeninslag, vuil, geplette insecten en vogelpoep geen kans maken. Je auto ziet er altijd als nieuw uit! De folie onderscheidt zich in de markt dankzij de unieke herstellende werking. Kleine krassen verdwijnen vanzelf wanneer de folie wordt opgewarmd.

XPEL STEALTH SATIN

Deze lakbeschermingsfolie beschermt jouw auto met matte lak óf geeft jouw auto met van oorsprong glanzende lak een professionele, matte look. Eenmaal aangebracht is de folie vrijwel onzichtbaar, wat de indrukwekkende satijnen uitstraling van jouw auto alleen maar versterkt.

DESIGN ACCESS PROGRAM (DAP)

In dit programma wordt de XPEL film op maat gesneden voor uw auto. Alle mallen/patronen sluiten naadloos aan op uw auto en zorgen ervoor dat we niet hoeven te snijden op uw voertuig. Wij snijden alle mallen/patronen bij ons op de zaak.